Monday, September 19, 2016

Shahir Dan Erra Fazira akan berkahwin bila bertemu Jodoh

Baru-baru ini, pelakon Erra Fazira ada membuat kejutan dengan memuatnaik gambar Shahir di laman sosial instagram miliknya sempena hari kelahiran Shahir yang ke-28 Tahun.
Shahir Zawawi juga sebelum ini pernah mengaku mempunyai hubungan rapat dengan Erra Fazira dan tidak menolak jodoh dengan aktres popular itu.

Image result for Shahir Dan Erra Fazira tidak menolak jodohPara peminat kedua-dua selebriti ini juga dilihat menyukai perhubungan mereka berdua dan berharap mereka berdua mengikat hubungan di jinjang pelamin.
KLIK SINI UNTUK MELIHAT VIDEO MEREKA !!!

Yang terbaru, setelah menerima kejutan dari Erra Fazira sempena hari lahirnya, Shahir AF telah memberi komen mahu mempercepatkan sekiranya mereka berdua ditentukan jodoh olehNya.
Ini kenyataan terbaru dari Shahir:

“Insya-Allah sebagai hambaNya, kita merancang. Soal mendirikan rumah tangga memang sering ditanya.

“Baik kawan saya mahupun Erra, soal bila nak langsung kahwin itu acap kali ditanya. Tapi pada akhirnya, ia berbalik kepada ketentuanNya. Memang saya mahu mempercepatkan apa yang sepatutnya,”

Image result for Shahir Dan Erra Fazira tidak menolak jodoh“Saya percaya kalau jodoh itu sudah sampai, pasti tak ke mana. Andai tiba masanya, kami pasti akan umumkan. Hanya doa daripada semua yang saya harapkan. Semoga apa yang dirancang dipermudahkan… Insya-Allah,”

Hubungan Erra Fazira dan Shahir AF memang sering menjadi tumpuan para peminat mereka berdua kerana sering menjadi misteri dan rahsia.

KLIK SINI UNTUK MELIHAT VIDEO MEREKA !!! 


0 comments:

Post a Comment